3 idei de aranjamente baloane botez pentru o amenajare deosebita

Vezi ce modele de aranjamente baloane botez poti alege pentru botez!

Organizezi botezul copilului si iti doresti ca acesta sa fie deosebit din toate punctele de vedere? Atunci este indicat sa pui accent pe fiecare detaliu in parte, inclusiv pe tipul de marturii botez, dar si pe decoratiuni botez.

De aceea, este recomandat sa alegi o anumita tematica pentru decor, astfel incat fiecare element sa se potriveasca perfect cu toate celelalte, pentru a obtine un design de vis. Indiferent de tematica aleasa, include si cateva aranjamente baloane botez, fiindca acestea sunt versatile, se potrivesc in orice context si pot adauga un plus de personalitate petrecerii.

Daca te intereseaza sa afli cateva idei de aranjamente baloane botez, venim in sprijinul tau cu cateva sugestii usor de pus in practica.

Idei de aranjamente baloane botez pentru toate gusturile

Baloanele ofera un plus de veselie si de culoare oricarui tip de spatiu. Acestea se gasesc pe piata intr-o varietate de culori, asa ca pot fi incluse cu lejeritate in orice varianta de decor.

Iata ce tipuri de aranjamente baloane botez poti face:

  • Arcada 

Cumpara o sarma rigida de mari dimensiuni, pe care sa o imparti in doua parti egale. Leaga-le intre ele sub forma de L si impleteste mai multe baloane pe toata suprafata acestora.

Ai grija ca baloanele sa nu fie distantate unele de altele. Daca raman spatii mici libere, cel mai bine este sa umfli putin cateva baloane mici, cu care sa le acoperi.

Un astfel de ornament poate fi pozitionat in dreptul usii de la intrarea in salon sau in spatele mesei mari.

  • Floare 

Ce spui daca completezi aspectul salii cu cateva flori mari realizate din baloane viu colorate? Ca sa faci acest lucru, ai nevoie de doua culori de baloane, printre care sa se numere un ton de galben, care sa reprezinte pistilul plantelor,  si orice alta nuanta preferata, care sa creioneze petalele. In plus, mai ai nevoie de banda dublu adeziva, cu ajutorul careia sa lipesti baloanele intre ele si de o ata groasa, cu care sa realizezi o agatatoare.

In ceea ce priveste modul de concepere a acestui aranjament, incepe prin a umfla toate baloanele. Apoi, ia un balon galben si pozitioneaza alte 5 de alta culoare, in jurul acestuia. Stabilizeaza-le intre ele cu ajutorul benzii adezive, iar la final, taie o bucata mare de ata si realizeaza o agatatoare, astfel incat sa poti amplasa ornamentul pe peretii salonului.

Reia procesul de mai multe ori, astfel incat sa creezi mai multe ornamente de acest fel, care sa umple sala de optimism si de stare de bine! Este o idee excelenta, mai ales pentru petrecerile de botez organizate pe timp de primavara sau vara.

  • Aranjament vertical 

In cazul in care consideri ca nu ai suficient de mult timp de la dispozitie, pentru a concepe aranjamentele de mai sus, poti sa iei in vedere sugestia de mai jos.

Ai nevoie de un suport de baloane de la Figodecor si de cateva baloane de mai multe culori. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa le prinzi pe toata lungimea suportului, in spatiile special concepute in acest sens.

Un astfel de ornament poate fi asezat langa fiecare masa de invitati si afara, pe aleea ce conduce apropiatii din parcare pana in interiorul salii.

Este destul de usor sa creezi mai multe variante de aranjamente baloane botez, mai ales daca dispui de accesoriile necesare si daca iti doresti ca decorul final al salii sa fie unul de nota 10.

Distractie placuta!

We will be happy to hear your thoughts

Lasa un comentariu

FigoDecor
Logo
Produse comparate
  • Total (0)
Comparare
0
Cos de cumparaturi