3 idei pentru decorarea casei in stil scandinav cu flori artificiale

Stil scandinav la tine acasa in doar cativa pasi simpli

Stilul Scandinav este originar, asa cum ii spune si numele, din Peninsula Scandinava. Istoria, cultura si stilul de viata al locuitorilor au condus la aparitia unui stil de design inconfundabil, ce impleteste frumos confortul si functionalitatea.

Astfel, daca iti doresti o locuinta care sa te incarce cu energie pozitiva si care sa te bucure cu estetica sa moderna, poti sa te orientezi catre stilul scandinav. Este destul de usor sa creezi un decor perfect pentru stilul scandinav. Trebuie sa pui accent pe importanta luminii naturale, pe ornamentele minimaliste si pe diferitele tipuri de plante, care pot oferi un plus de caldura si de frumusete locuintei.

Stil scandinav – Sugestii de ornamente potrivite

Atunci cand vine vorba despre stilul scandinav este necesar sa alegi doar cateva tipuri de articole, fiindca aspectul general al casei trebuie sa fie unul cat mai aerisit. Astfel, axeaza-te doar pe ornamentele care te reprezinta si care aduc un plus de personalitate in camin.

Stilul scandinav pune accent pe plante. Prin urmare, poti sa te concentrezi și asupra decoratiunilor concepute cu flori artificiale, mai ales daca vrei ca acestea sa fie verzi tot timpul anului si sa nu te preocupi de ingrijirea lor.

Poti alege intre:

Vaza supradimensionata cu flori artificiale 

Alb, negru si gri reprezinta culorile de baza ale stilului scandinav, iar verde, albastru si roz sunt accentele care reusesc sa adauge un plus de farmec camerelor. De aceea, daca vrei un ornament de impact, dar care sa se integreze cat mai bine in acest tip de design, poti alege o vaza alba supradimensionata pe care sa o completezi cu flori artificiale albastre si verzi.

O astfel de vaza poate fi asezata pe podeaua din living sau din dormitor. Aceasta poate reprezenta un punct cheie al incaperii, mai ales daca achizitionezi si cateva accesorii florale, precum sunt fluturii din plastic, cu ajutorul carora sa adaugi un plus de efect articolului.

Caseta cu flori curgatoare

Cumpara o cutie din lemn pe care sa o pictezi in nuante de albastru si alb. Daca ai talent la pictura, poti sa te angajezi sa desenezi cateva flori elegante, astfel incat ornamentul sa aiba un design cat mai atractiv.

Apoi, achizitioneaza mai multe flori curgatoare din plastic si amplaseaza-le in interiorul casetei. Ulterior decoratiunea poate fi amplasata pe una din etajerele din sufragerie sau pe un pervaz.

Coronita de primavara 

Stilul scandinav iubeste ratanul, asa ca o coronita conceputa din acest material reprezinta un must-have. Daca iti doresti un model care sa atraga atentia intr-un mod placut, poti sa decorezi coronita cu cateva flori artificiale din oferta Figodecor.

La final, pozitioneaz-o pe partea exterioara a usii de la intrare sau in casa, oriunde crezi de cuviinta. Poti sa o amplasezi fie vertical pe perete, fie orizontal pe un corp de mobilier, astfel incat sa pui o lumanare parfumata in interiorul acesteia.

In concluzie, la Figodecor gasesti toate articolele care te pot ajuta sa introduci in locuinta ta elementele stilului scandinav.

We will be happy to hear your thoughts

Lasa un comentariu

FigoDecor
Logo
Produse comparate
  • Total (0)
Comparare
0
Cos de cumparaturi