Afla cum sa iti faci un decor de toamna chiar la tine acasa!

Afla de la Figodecor cum sa concepi un decor de toamna pentru locuinta, astfel incat sa te simti minunat in clipele petrecute acasa.

Toamna este un anotimp extrem de frumos, deoarece peisajele acesteia sunt de nedescris! De aceea, daca iti doresti ca momentele petrecute in casa sa fie de neuitat, este recomandat sa creezi un decor de toamna de vis, care sa iti ofere o stare excelenta de spirit!  

Afla de la Figo Decor cum poti concepe cel mai frumos decor de toamna pentru casa si terasa ta, astfel incat atmosfera caminului sa fie una placuta, prietenoasa si calduroasa.  

Decor de toamna pentru locuintele moderne 

Cutie din lemn umpluta cu frunze de toamna 

Achizitioneaza de la Figo Decor o cutie din lemn cu aspect elegant, pe care sa o umpli cu cele mai colorate si frumoase frunze de toamna. In acest fel, obtii un ornament simplu si de efect pentru casa si terasa ta.  

O astfel de decoratiune poate fi amplasata pe podea, langa semineu, pe masa de dining sau pe masuta de cafea de pe terasa. Este un ornament de impact, care nu poate fi trecut cu vederea. 

Platou cu fructe si legume de toamna 

In sectiunea decoratiuni casa de la Figo Decor gasesti platouri chic, rafinate si moderne, care pot fi umplute cu fructe si legume de toamna. De exemplu, poti alege un platou sub forma de frunza, pe care sa asezi vinete, struguri, pere si nuci naturale sau din plastic.  

Un astfel de platou poate sa fie amplasat pe masa de dining din casa.  

Vaza umpluta cu stuf si crengute ruginii 

In perioada toamnei poti sa iti indrepti atentia catre modelele de ornamente tematice pe care sa le asezi in vaze. 

De exemplu, poti culege cateva fire de stuf si cateva crengute cu frunze aramii, pe care sa le asezi cat mai frumos si atent in vazele din casa si de pe terasa. Cu ajutorul acestei idei, aduci putin din peisajul tomnatic in fiecare colt al caminului tau.  

Coronita din frunze de toamna 

Ce spui de ideea de a gata de usa de la intrare o coroana realizata cu ajutorul crengutelor cu frunze de toamna?  

Impleteste cat mai frumos crengile cu frunze aramii, astfel incat sa obtii o coronita cu aspect extraordinar! 

In plus, o astfel de decoratiune poate fi oferita cadou tuturor celor dragi, asa ca ai toate motivele pentru care sa iti indrepti atentia catre acestea. 

Lumanari decorate cu spic 

Culege cateva fire de spic pe care sa le legi cat mai elegant de lumanarile aflate in camin. In acest fel, reusesti sa transformi aspectul lumanarilor in mod radical, astfel incat acestea sa faca parte cu brio din decorul de toamna al casei.  

Asaza acest tip de lumanari peste tot, astfel incat atmosfera toamnei sa te cuprinda in fiecare camera in parte. Nu este exclus sa asezi o lumanare sau doua si pe masuta de pe terasa.  

Prin urmare, nu este foarte greu sa concepi si sa obtii un decor de toamna, realizat cu multa dibacie si finete. Tu ce idei de ornamente de toamna ai?  

We will be happy to hear your thoughts

Lasa un comentariu

FigoDecor
Logo
Produse comparate
  • Total (0)
Comparare
0
Cos de cumparaturi