Aranjamente flori artificiale – 3 idei pentru casa ta

Dacă ești genul de persoană căreia îi place să aibă o pată de culoare în casă, câteva aranjamente flori artificiale sunt opțiunea perfectă. Gasești aici trei idei deosebite pentru casa ta!

Tuturor ne plac florile și aranjamentele realizate cu ajutorul acestora. Însă, pot fi costisitoare și rezistă pentru puțin timp. Dacă ești genul de persoană căreia îi place să aibă o pată de culoare în casă, câteva aranjamente flori artificiale sunt opțiunea perfectă.  

Citește în continuare pentru a afla care sunt beneficiile aduse de acestea și cum te poți bucura de ele.  

De ce să alegi aranjamente flori artificiale? 

Florile artificiale sunt populare în rândul pasionaților de decor interior deoarece vin cu multe beneficii. O parte dintre acestea sunt: 

  • Sunt de durată

Spre deosebire de cele naturale, florile artificiale sunt rezistente. Evident, acestea nu se ofilesc odată cu trecerea timpului, lucru care îți asigură un decor frumos indiferent de anotimp. 

  • Nivel scăzut de întreținere 

Astfel de flori nu au nevoie de multă îngrijire. Nu trebuie udate, nu au nevoie de soare și nu trebuie la temperaturi specifice. Un astfel de aranjament trebuie ferit de razele solare directe pentru a nu își pierde din culoare și trebuie șterse ocazional de praf cu o cârpă uscată.  

  • Nu provoacă alergii 

Deoarece nu au polen, nu creează alergii. Materialul din care sunt făcute sunt sigure atât pentru oameni, cât și pentru animale. 

  • Mereu în sezon 

Florile naturale înfloresc în anumite momente. Astfel, te poți bucura de ele doar în perioadele respective. Cele artificiale se găsesc pe tot parcursul anului. Ceea ce înseamnă că te poți bucura de flori de primăvară și iarna. 

3 idei inedite de aranjamente 

Există diverse idei pe care le poți pune în practică când vine vorba de flori artificiale. În continuare îți vom prezenta 3 idei care se pot realiza rapid și cu puține elemente: 

Aranjamente flori artificiale în cutie  

Cu acest tip de aranjamente poți adăuga note de culoare oricărei încăperi din casa ta. Acest decor necesită câteva elemente: 

  1. Flori artificiale 
  2. Suport pentru flori 
  3. Cutie de carton 

Poți alege să faci un aranjament folosind un singur tip de floare, precum trandafirul. Dacă vrei un aranjament diversificat, poți alege mai multe tipuri de flori, de diferite mărimi și culori, care să formeze un buchet flori artificiale. Florile pot fi amplasate în cutie după cum preferi pentru a crea modelul pe care îl dorești.  

Flori artificiale în vază 

Dacă preferi un aranjament care să pară mai natural, poți alege să îl faci într-o vază. În funcție de preferințe, poți alege un aranjament finuț, realizat într-o vază subțire, cu puține flori care au o tulpină înaltă. Dacă preferi ceva mai de efect, alege o vază cu gură lată și mai multe fire de flori.  

Aranjament pentru masă 

Fie că este vorba de o cină festivă, sau pur și simplu vrei să îți ornezi masa într-un mod elegant, poți face un aranjament din flori artificiale care va da pe spate pe oricine. Evident, și aranjamentele menționate anterior se potrivesc, dar dacă îți dorești ceva cu adevărat deosebit ai nevoie de:

        1. Flori fără tulpină/flori curgătoare
        2. Un platou sau o farfurie lungă 

Tot ce trebuie să faci este să poziționezi pe suportul ales florile dorite și vei obține un aranjament de efect și deosebit. Partea bună la acesta este că poți adăuga și o lumânare în mijlocul lui pentru un efect mai rafinat sau festiv.  

După cum poți observa, aranjamentele din flori artificiale sunt ideale din mai multe puncte de vedere. Dacă încă nu deții unul, aruncă o privire în categoria dedicată acestora,  adaugă în coș florile preferate și începe să creezi! 

We will be happy to hear your thoughts

Lasa un comentariu

FigoDecor
Logo
Produse comparate
  • Total (0)
Comparare
0
Cos de cumparaturi