Ce se poarta in materie de aranjamente florale pentru nunta?

Pentru că există opțiuni nelimitate în materie de aranjamente florale, întrebarea care îți vine în minte este: ce flori să aleg pentru nunta mea? La Figodecor, ai toată gama de flori pentru nuntă la dispoziție într-o varietate elegantă de aranjamente florale pentru masa de prezidiu și pentru mesele invitaților, dar și pentru decorul locației.

Luna iubirii se apropie și odată cu aceasta se întrevăd și primele semne ale primăverii. Așa că viitorii miri se pregătesc și ei încet, încet de pregătirile pentru nuntă. Cele mai importante aspecte ale organizarii unei ceremonii sunt aranjamentele florale si decoratiuni nunta. Mai jos gasesti toate sfaturile necesare pentru aranjamente florale pentru nunta.

Dacă încă nu ați reușit să bifați tot de pe lista de pregătiri și realizați că nu mai aveți foarte mult timp la dispoziție, v-am pregătit un mini ghid de idei frumoase și practice pentru aranjamentele florale de nuntă. Ce vom vedea cel mai des și ce stiluri vor fi în trend anul acesta? Și pentru că fiecare nuntă este diferite în felul ei, cu o notă personală, toate aranjamentele florale diferă, iar tinerii miri vor alege în funcție de preferințele lor.

Fie că sunt aranjamente florale pentru mesele invitaților sau pentru masa de prezidiu, acestea sunt piesa centrală în jurul cărora se stabilesc și celelalte elemente de decor din restaurant. Aranajmentele florale pentru nuntă au un rol important în obținerea unui cadru elegant care să va reprezinte. 

aranjamente florale nunta

Ce se poartă în 2020? 

Pentru că există opțiuni nelimitate în materie de aranjamente florale, întrebarea care îți vine în minte este: ce flori să aleg pentru nunta mea?

Una dintre cele mai recente tendințe de nuntă în acest moment este decorul supradimensionat. Invitații pot fi întâmpinați cu decoruri fantastice din arcade florale sau panouri florale personalizate, cu baloane uriașe sau perdele de lumini spectaculoase.

Aranjamentele florale pentru masa de prezidiu sunt cele mai importante din cadrul nunții, pentru că vor fi în centrul atenției, împreună cu tinerii căsătoriți.

Aranjamentele florale pentru 2020 sunt colorate, pline de viață, elegante dar simple care au o culoare de bază pe care o poți completa apoi cu orice combinație de culori îți dorești. Printre tendințele acestui an regăsim buchetele colorate în roz, mov, lila, albastru, coral și turcoaz.

Însă, dacă eșți o fire calmă, relaxată, liniștită, zâmbitoare care emană o căldură aparte, credem că tonurile de nude sunt cele mai potrivite pentru nunta ta. Poți pune accent pe toată paleta de pasteluri, de la roz pudrat la piersică sau ivoire. Aceste culori exprimă puritate, delicatețe, rafinament și se potrivesc de minune cu rochia ta de mireasă, care-ți va pune în valoare frumusețea naturală.

Fie că alegi trandafiri, bujori sau freziile, mizează pe culori pastelate și sigur vei fi în trend la capitolul aranjamente florale pentru nuntă în 2020. 

Aranjamente florale din flori artificiale – o provocare pentru nunta ta!

Probabil primul gând care îți trece prin minte este: de ce aș avea flori artificiale la nunta mea? Însă, crede-ne, aranjamente florale din flori artificiale sunt de mare efect, mai ales când sunt mixate cu cele proaspete, în combinații de culori inedite.

La Figodecor, ai toată gama de flori pentru nuntă la dispoziție într-o varietate elegantă de aranjamente florale pentru masa de prezidiu și pentru mesele invitaților, dar și pentru decorul locației.

We will be happy to hear your thoughts

Lasa un comentariu

FigoDecor
Logo
Produse comparate
  • Total (0)
Comparare
0
Cos de cumparaturi