Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă oferi o experiență mai bună de navigare, pentru a analiza traficul din site și pentru a va personaliza conținutul. Continuând navigarea pe acest site, acceptați utilizarea acestora. Aflați mai multe

cancel

.

Business-ul nostru a plecat din pasiunea pe care o purtam pentru accesorii decorative interioare. Pentru ca detaliile fac intotdeauna diferenta, ne-am gandit sa aducem pe piata din Romania decoratiuni unice prin care sa faci totul in jurul tau sa se diferentieze. Am inceput de la cateva elemente decorative si, cu timpul,  ne-am extins, din dorinta de a oferi clientilor nostri o varietate de decoratiuni.

Se spune ca daca faci ceea ce iti place nu vei munci nici macar o zi in viata ta. In cazul nostru, acest lucru este 100% adevarat. Ne dorim ca totul sa fie pus la punct. Ne dorim ca fiecare eveniment important din viata ta sa fie perfect si datorita noua. Vom transforma o simpla idee intr-un paradis. Bucura-te de cele mai frumoase aranjamente florale artificiale, marturii, ornamente, lumanari  si lasa totul in grija unei echipe caracterizate de professionalism si entuziasm.

Livram momente speciale in decoruri fascinante.

www.figodecor.ro

despre noi