Cutii de cadouri potrivite pentru fiecare ocazie

Pentru a alege o cutie cadou trebuie să ai în vedere mai mulți factori precum dimensiunea obiectului oferit în dar, culoarea preferată a beneficiarului și, mai ales, ocazia datorită căreia ai ales cadoul respectiv.

Alegerea cadoului perfect poate fi destul de complicată, dar nu uita de ambalaj! Primul lucru pe care oricine îl observă la un cadou este cutia deci, dacă vrei să faci o impresie bună, este important să alegi cele mai reușite cutii de cadouri.

Pentru a alege o cutie cadou trebuie să ai în vedere mai mulți factori precum dimensiunea obiectului oferit în dar, culoarea preferată a beneficiarului și, mai ales, ocazia datorită căreia ai ales cadoul respectiv.

Îți venim în ajutor cu câteva sfaturi utile care te vor ajuta să alegi mereu cutia de cadou potrivită:

1. Cutii cadouri de Mărțișor

Dacă în trecut mărțișorul era un pandantiv care se prindea direct în piept persoanelor dragi, acum acesta poate însemna orice, de la o bijuterie până la o carte, flori sau alte obiecte voluminoase.

Astfel, dacă ai ales un pandantiv reprezentativ pentru venirea primăverii ai mai multe opțiuni pentru ambalaje cadouri: o cutie din acetofan transparent cu fundă, o cutie de carton folosită de obicei pentru inele, o cutie din catifea sub formă de inimă sau trandafir și multe alte opțiuni.

2. Cutii cadouri pentru o zi de naștere

Dacă oferi cadoul unei persoane apropiate, probabil îi cunoști bine preferințele și îți va fi ușor să alegi un ambalaj, fie cu un mesaj hazliu, fie cu un personaj preferat sau una simplă care păstrează misterul darului.

În schimb, dacă este vorba despre o cunoștință, alege dintre recomandările noastre: o cutie din lemn natur perforat care poate fi păstrată ca amintire, o cutie carton sub forma unei cărți pentru cei pasionați de citit sau o cutie conică simplă.

3. Cutii cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților

Cele mai potrivite cutii din carton pentru cadouri de Ziua Îndrăgostiților sunt evident sub formă de inimă, fie ea roșie, roz sau albă. Dacă plănuiești să dai cadou o bijuterie, descoperă gama noastră variată de cutii mici, perfecte pentru accesorii.

Cu ocazia acestei zile speciale se obișnuiește să se ofere flori nenumărate. Dar de ce să dăruiești un buchet obișnuit, când ai la dispoziție cutii pentru aranjamente florale sub formă de inimă, lebădă sau ursuleț?

4. Cutii cadouri pentru Crăciun

Atunci când alegi cutii cadou Crăciun probabil vei opta pentru modele clasice care să conțină elemente tematice precum fulgi, oameni de zăpadă, globuri sau ilustrații cu Moș Crăciun în diverse ipostaze.

Dacă vrei să încerci o abordare mai nonconformistă, poți opta pentru niște cutii în culori uni pe care să scrii o dedicație pentru cei dragi.

5. Cutii cadouri pentru evenimente

Dacă organizezi un eveniment cu mulți invitați, fie nuntă sau botez, trebuie să le arăți invitaților că apreciezi faptul că sărbătoresc alături de tine cu ajutorul unor mărturii atent alese.

În funcție de mărimea mărturiilor le poți ambala fie în cutii mici pentru bijuterii, fie o cutie sub formă de landou sau chiar cutii de metal care pot fi păstrate ca amintire.

 

Cadourile perfecte merită cutii cadouri reușite, care să impresioneze de la prima privire. Ca să îți fie mai ușor să alegi cutia de cadou potrivită, ține cont de ocazie, dimensiunea darului și preferințele persoanei care îl va primi. Figodecor îți vine în ajutor cu cele mai bune idei de cadouri si cutii potrivite pentru orice ocazie!

We will be happy to hear your thoughts

Lasa un comentariu

FigoDecor
Logo
Produse comparate
  • Total (0)
Comparare
0
Cos de cumparaturi