Promisiunea unui cadou special incepe de la ambalaj!

Cum alegem sa impachetam un cadou? Ai nevoie doar de cateva ajutoare si putina imaginatie! Iar cadoul va aduce numai zambete!

Daruirea unui cadou este un gest deosebit cu o insemnatate destul de mare pentru unii. Cu toţii avem persoane dragi pe care vrem să le facem să zâmbească de fiecare dată când se iveşte ocazia, iar cadourile devin mici detalii cu o mare însemnătate dacă ştim să le alegem din suflet şi să le dăruim în mod dezinteresat. Cadoul in sine este, evident, cel mai apreciat, dar, de multe ori modul in care il daruim, felul In care este ambalat, mesajul transmis odata cu daruirea acestuia devin mult mai insemnate decat darul in sine. Daruieste cele mai deosebite cadouri cu ajutorul FigoDecor. 

 

Cum alegem sa impachetam un cadou?

Pentru impachetarea unui cadou, ai la dispozitie o multime de variante de impachetare – hartie, cutii pentru cadou, pungi din plastic, pungi cadou sau plicuri, la care poti adauga si mici accesorii precum benzi, funde, etichete, clipsuri.

Cu cat este mai frumos ambalajul, cu atat sunt mai mari surpriza si bucuria celor care le primesc. Dar nu uita in primul rand de simplitate. Pentru ca impachetarea cadoului nu este un proces atat de solicitant; trebuie doar sa te gandesti la zambetul si incantarea celui care va primi cadoul.

Daca insa crezi ca nu te vei descurca cu ambalarea cadoului, cel mai simplu si sigur mod de a rezolva aceasta misiune, este alegerea unui cutii cadou. Sunt de diferite forme, marimi, culori. Alege si o felicitare draguta si adauga un accesoriu personalizat si gata!

Insa, daca optezi pentru impachetarea propriu zisa a cadoului, vei avea nevoie de ceva ajutoare. Alege o hartie de impachetat. Aici variantele sunt nelimitate, de la modele simple, lucioase, creponate, tip ziar sau chiar personalizate.

Daca cadoul e gata impachetat, adauga un mic detaliu care sa-l scoata in evidenta, un accesoriu. Poate sa fiu un card cu un mesaj, o funda, o floare, o figurina. Un accesoriu pe care il adaugi cadoului confera o nota eleganta acestuia.

Oferirea cadourilor nu este un simplu act material. Este o modalitate de a ne arăta recunoștința, simpatia, aprecierea și respectul față de anumite persoane. Totodată, modalitatea în care este împachetat și oferit cadoul, poate spune foarte multe despre respectul pe care îl purtăm pentru persoana care urmează să-l primească, dar poate spune foarte multe și despre propria persoană. Fa-l pe destinatarul cadoului tau sa se simta special.

We will be happy to hear your thoughts

Lasa un comentariu

FigoDecor
Logo
Produse comparate
  • Total (0)
Comparare
0
Cos de cumparaturi