Se apropie tăierea motului? Află de la Figodecor ce se pe pune pe tava la mot

Afla de la Figodecor ce se pune pe tava la mot

În trecut, actul de tăiere a moțului era asociat cu botezul. În timp ce se tundea o șuviță mică de păr, copilul era spălat și primea numele. În prezent, acest eveniment este considerat a fi total diferit față de botez și se consideră a fi legat mai mult de magie, prin prisma obiectelor ce prezic viitorul.  

Cu toate acestea, tăierea moțului reprezintă un moment de mare bucurie în fiecare familie și este practic în continuare în familiile din România. De aceea, acest eveniment trebuie să fie realizat ca la carte, motiv pentru care trebuie pus accentul pe fiecare detaliu în parte. Doar în felul acesta, rezultatul final al evenimentului poate fi unul excepțional.  

În cazul în care ai aranjat petrecerea, ai făcut invitațiile și te-ai pregătit de eveniment, însă nu știi ce se pune pe tava la mot, citește în continuare articolul. Află de la Figodecor ce obiecte nu trebuie să lipsească de pe tavă, astfel încât te asiguri că respecți tradiția. 

Ce se pune pe tava la mot – Care sunt obiectele care trebuie neapărat să se regăsească pe tavă? 

-Foarfecă sau perie 

Dacă copilul alege foarfeca sau peria, înseamnă că cel mic va fi foarte stilat, va manifesta o înclinare către zona de frumusețe și o atenție sporită propriului look. 

-Caiet și pix 

Dacă prichindelul alege caietul sau pixul, înseamnă că îi va plăcea mult educația și va fi autodidact. De asemenea, în acest caz, este posibil ca micuțul să devină profesor, scriitor sau jurnalist. 

-Bani 

Banii înseamnă bogăție, fără doar și poate. Un copil care alege banii, nu va duce lipsă de finanțe pe parcursul vieții. Cu alte cuvinte, va ști ce să facă și cum să se învârtă, astfel încât banii să nu reprezinte o problemă.  

-Parfum 

Parfumul exprimă rafinament, un aer sofisticat și elegant.  Copilașului îi va plăcea să fie dichisit, să întoarcă toate privirile. 

-Aur 

La fel ca în cazul banilor, aurul înseamnă avuție. Un copil ce alege acest obiect de pe tava de mot va avea noroc și avere. 

-Oglinda 

Dacă bebelușul alege oglinda, acesta va avea o stimă de sine crescută și îi va plăcea mult să se aranjeze.  

-Verigheta 

În cazul în care micuțul alege verigheta, va avea noroc în dragoste și o căsnicie fericită. 

-Unealtă 

Dacă prichindelul alege unealta de pe tava de mot va fi o persoană descurcăreață, îndemânatică.  

-Icoana 

Icoana reprezintă frica de Dumnezeu. Astfel, un copil ce alege acest obiect  va fi unul credincios.  

Tăierea motului – Ce nu trebuie să lipsească din cadrul evenimentului? 

Un astfel de eveniment este unic în viața fiecărui copil,  așa ca este necesar să nu lipsească câteva produse esențiale, din cadrul acestui moment special. 

Printre acestea se numară: 

-Cutiuța pentru șuvița de păr 

-Tava din lemn, frumos decorată și personalizată 

-Rama foto cu poza bebelușului 

Asigură-te că toate aceste produse sunt atent selectate, deoarece rămân amintire copilului. 

Există varianta de seturi care să cuprindă toate aceste elemente sau pot fi cumpărate în mod separat. De exemplu, poți găsi numeroase variante de rame foto deosebite la Figodecor, așa că ai de unde alege un model care să se potrivească perfect evenimentului. Ceea ce este foarte interesant este faptul că Figodecor îți oferă posibilitatea să personalizezi produsele achiziționate. 

Prin urmare, tăierea moțului reprezintă un moment cu o semnificație aparte, fapt pentru care totul trebuie să fie perfect. Ține cont de toate informațiile de mai sus și bucură-te pentru fiecare alegere a copilului! 

We will be happy to hear your thoughts

Lasa un comentariu

FigoDecor
Logo
Produse comparate
  • Total (0)
Comparare
0
Cos de cumparaturi