Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă oferi o experiență mai bună de navigare, pentru a analiza traficul din site și pentru a va personaliza conținutul. Continuând navigarea pe acest site, acceptați utilizarea acestora. Aflați mai multe

cancel

.

Cum sa organizezi o petrecere de 1 Iunie de Ziua Copilului?

Cum sa organizezi o petrecere de 1 Iunie de Ziua Copilului?

   0 Comentarii
Planificarea unei petreceri de 1 iunie ziua copilului este mai simplă decât pare! Dacă nu știi de unde să începi cu organizarea, citește acest articol și află cum poți face cea mai cool petrecere pentru copilul tău, în doar 4 pași simpli. 

1. Alege tematica 

Până să te apuci de organizarea propriu zisă, trebuie să decizi ce temă abordezi. Acest pas nu este obligatoriu, dar dacă știi preferințele copilului tău, cu siguranță o să îl bucure o petrecere care are ca tematică desenul lui animat preferat, de exemplu. 
Atunci când alegi tema, gândește-te la ce preferă copilul tău în ultimul timp. Poți să te orientezi către: 
1. Filme
2. Desene
3. Jocuri video
4. Locuri preferate
5. Sporturi
Dacă nu îți dorești neapărat să îți surprinzi copilul, poți decide cu el și cu restul familiei tema abordată. 
Tematica este importantă pentru că ea te ajută să stabilești lucrurile precum locația, bugetul, etc.  

2. Stabilește lista invitaților 

Când vine vorba de lista de invitați, poate să fie puțin mai complicat. Evident, numărul de copii care participă la eveniment trebuie să fie decis și în funcție de posibilitățile financiare. Așa că, stabilește mai întâi un buget aproximativ, ca apoi să poți să îți poți da seama dacă trimiți invitații doar unui cerc restrâns de persoane. 
Cât despre modul în care faci invitațiile, îți poți pune creativitatea în acțiune. În loc să suni pur și simplu părinții copiilor, poți să creezi invitații personalizate care să adauge o notă personală petrecerii tale de 1 iunie ziua copilului. 
Evident, acestea trebuie să fie în ton cu tematica evenimentului. 

3. Alege locația 

Și acest punct este unul foarte important. Dacă dorești să ai mai mult control în ceea ce înseamnă organizarea, cel mai bine este să o faci chiar la tine acasă. Partea ca mai bună la acest lucru este faptul că te poate costa și mult mai puțin. 
În același timp, ai libertatea să organizezi exact cum îți dorești tu. Îți poți achiziționa diverse accesorii petrecere copii cu care vei impresiona toți invitații. La Figo Decor găsești diverse seturi de baloane colorate, ornamente de hârtie și multe altele. 
Nu în ultimul rând, un loc public destinat petrecerilor va veni cu siguranță cu un timp limitat pe care îl poți petrece acolo. Deci nu doar că vei plăti un preț considerabil pentru închirierea spațiului, dar vei fi și condiționat de timp.  

4. Creează un program special 

Dacă vrei să te asiguri că toți copiii se vor distra, creează un program interactiv de care să se bucure pe parcursul petrecerii. Dacă bugetul îți permite, poți angaja o echipă de divertisment sau persoane care fac picturi pe față.  
În același timp, poți să pregătești diferite jocuri, ateliere de creație sau concursuri pentru cei mici. Astfel, te asiguri că își consumă toată energia și se distrează cu adevărat. 
Acești 4 pași te vor ajuta să planifici cea mai frumoasă petrecere de 1 iunie ziua copilului pentru prichindelul tău. Așa că, adaugă în coș decorațiunile care se potrivesc cu tematica aleasă și surprinde-i pe cei mici cu cea mai reușită petrecere! 

Comentarii

Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a adauga comentarii