Top 3 cele mai frumoase decoratiuni luminoase de Craciun în 2022

Iată câteva idei de decoratiuni luminoase unice, pe care le poti pune in aplicare pentru a-i suprinde pe cei dragi!

În perioada sărbătorilor de iarnă, dorim să adăugăm o notă festivă oricărei încăperi. Este sezonul perfect pentru a crea o atmosferă caldă și primitoare, în ciuda vremii de afară.

Cum altfel poți face acest lucru, dacă nu cu decoratiuni pentru Craciun și seturi de lumini colorate? Având la dispoziție o mulțime de opțiuni dintre care să alegi,  poate fi dificil să te decizi cum ai vrea să îți decorezi locuința.

Tocmai de aceea credem că te-ar putea ajuta câteva sfaturi și idei privind cele mai frumoase decoratiuni luminoase de Craciun în 2021:

1.   Ghirlande luminoase pe scările interioare

decoratiuni luminoase craciun

Crăciunul este oportunitatea ideală de a-ți decora casa într-un mod cât mai colorat și fastuos. Poți achiziționa ornamente festive de toate formele și culorile, într-un stil minimalist sau complex. Trebuie să menționăm, însă, că ornamentele DIY sunt din ce în ce mai populare. De aceea ar fi o idee bună să încerci să le faci chiar tu, pentru a-ți exersa creativitatea și îndemânarea.

De asemenea, montatul de decoratiuni luminoase de Craciun alături de prieteni și familie are un farmec aparte. Așează niște ghirlande luminoase, cu crengi de brad, beteală și globulețe, pe balustradele scării interioare din casa ta.

Acest detaliu va contribui semnificativ la crearea unei atmosfere mai primitoare, atât pentru tine, cât și pentru familia ta sau posibilii musafiri. Nu există combinații greșite de culori pentru aceste ghirlande, deci dă frâu liber imaginației tale!

2.   Lămpi ornamentale

 lampa decor exterior

Dacă ești în căutarea unui element decorativ ieșit din comun, diferit de ceea ce ai observat în locuințele altor persoane, aceasta ar putea fi soluția.

Ai nevoie doar de o lampă de exterior, din metal și sticlă, în care să introduci o instalație de lumini, de preferat monocolore. Poți opta pentru o lumină mai caldă sau mai rece, după preferințe.

Așează lampa pe masă sau în alt punct central din camera de zi a locuinței tale. Dacă încăperea are tonuri închise, lumina caldă sau albă din interiorul lămpii va crea garantat un aspect contrastant. Aceasta poate fi, bineînțeles și un ornament ideal pentru exteriorul casei tale.

3.   Coronițe din lumini

coronita de craciun

Exersează-ți creativitatea prin a realiza o asemenea coroniță din instalațiile tale luminoase. Coronițele de Crăciun pe care le montezi de obicei pe ușa de la intrare sau deasupra acesteia, sunt estetice, însă clasice. Le poți scoate din anonimat anul acesta în mai multe moduri!

Poți îmbina decorațiuni luminoase de Crăciun în două culori diferite, respectând tematica aleasă de tine anul acesta. Astfel, acest aranjament luminos DIY se poate asorta și cu bradul tău.

Dacă pare un proiect mult prea dificil, poți utiliza oricând crenguțe de brad natural sau artificial ca bază, peste care să așezi aceste luminițe. Se pot adăuga și alte elemente decorative, precum panglici sau mici globulețe, iar întreg aranjamentul poate fi oferit în dar unei persoane dragi.

Bonus:

4.   Instalații luminoase deasupra patului

decoratiuni luminoase

Aceasta este o idee fabuloasă pentru a înlocui, pentru o lună, lampa ta de citit cu aceste decoratiuni luminoase de Craciun. Poți aduce astfel un plus de culoare, iar încăperea devine mai vibrantă.

Ai opțiunea de a alege între asortarea culorilor instalației luminoase cu alte elemente ale camerei, sau a opta pentru tonuri contrastante. Este o variantă elegantă pentru a introduce un element specific sărbătorilor și în alte încăperi din locuință, fără a deveni strident sau deranjant.

Accesează acum website-ul Figodecor pentru a alege decoratiuni luminoase de Craciun ideale pentru locuința ta!

We will be happy to hear your thoughts

Lasa un comentariu

FigoDecor
Logo
Produse comparate
  • Total (0)
Comparare
0
Cos de cumparaturi