Top 3 sfaturi de aplicat cand alegi decoratiuni pentru casa ta

Gaseste aici cele mai bune sfaturi pentru a alege decoratiunile casei tale!

Mutarea într-o locuință nouă poate fi un moment deosebit în viața multor persoane, însă aceasta vine la pachet cu propriile provocări. Una dintre aceste provocări este…cum îți vei decora casa? Mai exact, cum ar putea să fie un spațiu primitor, să aibă o estetică plăcută și să-ți reflecte personalitatea în același timp?

Chiar dacă nu plănuiești o mutare, dar dorești să faci o schimbare a unor elemente de design interior, îți recomandăm să iei în considerare anumiți factori. Unele magazine de decoratiuni casa au produse atât pentru un stil modern și minimalist, cât și pentru o locuință tradițională, deci alege cu grijă ceea ce cumperi.

Este surprinzător cum accesoriile decorative mici pot avea un impact atât de mare asupra unei încăperi. Un covor colorat, o vază elegantă, o lampă de citit sau orice alte ornamente pot influența modul în care percepem spațiul camerei. Cum asemenea obiecte sunt adesea opțiunea cea mai accesibilă pentru a reîmprospăta o locuință, există și posibilitatea de a o supraaglomera. Având în vedere aceste lucruri…

Iată top 3 sfaturi de aplicat cand alegi decoratiuni pentru casa ta!

1. Alege calitatea, nu cantitatea

Ornamentele produse în masă sunt ușor de găsit, însă acestea nu au aceeași calitate a finisajelor precum cele din magazine de specialitate, precum Figo Decor.

Alegerea, combinarea și poziționarea obiectelor decorative pot contribui la formarea unui design unitar și plăcut vizual. Dacă vrei să fii în ton cu trendurile acestui an, minimalismul este cu siguranță în vogă!

Un element decorativ unic s-ar putea potrivi mai bine cu spațiul tău, decât multiple obiecte de o calitate îndoielnică.

2. Alege decoratiuni cu dimensiuni potrivite

Înainte de a achiziționa accesorii decorative pentru locuința ta, îți recomandăm să iei în considerare dimensiunile fiecărei încăperi unde dorești să faci modificări.  Ar fi de preferat să măsori fiecare perete, masă sau spațiu disponibil, unde ar urma să poziționezi obiecte noi, precum tablouri, rame foto sau altele.

Alege decorațiuni de dimensiuni similare, pentru un aspect simetric și organizat sau aranjamente asimetrice, pentru a ieși din tipare. În cea de-a doua variantă, poți poziționa obiectele mici în număr impar și în contrast cu ornamente mai mari.

Ia în considerare ca nu orice spațiu disponibil trebuie ocupat, iar ornamentele mici ar trebui să le completeze pe cele mari, ce ies în evidență. Astfel, vei evita înghesuirea acestora, vei putea menține curățenia mai ușor și te vei putea bucura în continuare de un spațiu aerisit.

3. Îmbină texturi și culori

Multe încăperi sunt vopsite în culori neutre, precum alb sau gri, în diferite nuanțe. Tocmai de aceea, decorațiunile mici de interior sunt ideale pentru a aduce contrastul necesar.

Un coș de fructe colorat poate fi pata de culoare perfectă pentru camera de zi. Alege texturi diferite și explorează mai multe opțiuni! Datorită prețurilor accesibile ale acestor ornamente, le vei putea alterna sau înlocui în funcție de dispoziția și preferințele tale.

Bineînțeles, nu uita că rezultatul final trebuie să fie pe placul tău! Alege decoratiunile pentru casa ta de la Figo Decor și adu-i acesteia un suflu nou!

Îți mai recomandăm si aranjamente florale artificiale din secțiunea “flori artificiale”. Acestea sunt frumoase și realiste și vor adăuga o notă de eleganță în orice cameră.

We will be happy to hear your thoughts

Lasa un comentariu

FigoDecor
Logo
Produse comparate
  • Total (0)
Comparare
0
Cos de cumparaturi