Top 4 decoratiuni potrivite pentru un banchet

Cum poti organiza un ban chet de nota 10

Banchetul reprezinta incheierea unei etape frumoase din viata fiecarui elev, parinte si cadru didactic. Este un moment incarcat cu emotie si nostalgie, care este important pentru fiecare participant in parte.

Daca faci parte din echipa de organizare a banchetului, ti-am pregatit o lista cu cele mai potrivite decoratiuni, din care sa te inspiri cu incredere. Pe langa toate tipurile de accesorii petrecere mentionate mai jos, mai poti adauga multe alte modele pe care le consideri potrivite evenimentului.

Idei de ornamente pentru organizarea unui banchet

Pe langa alegerea meniurilor, a bauturilor si a DJ-ului, este necesar sa fie pus accentul si pe decorul salii in care urmeaza ca invitatii sa petreaca de seara pana in zori de zi. De aceea, ai nevoie de cateva decoratiuni care sa creeze o atmosfera placuta si un design potrivit petrecerii.

Iata care sunt acestea:

Cifre si litere din lemn 

Pentru ca o petrecere sa fie decorata complet, este necesar sa gasesti cateva ornamente ideale pentru mese. In cazul unui banchet, poti achiziționa cateva litere si cifre din lemn, care sa semnifice clasa si litera corespunzatoare.

In felul acesta, elevii isi pot gasi mult mai usor locul la masa, chiar de la intrarea in restaurant. In plus, adaugi un plus de stil intregii locatii.

Panou foto 

Un astfel de eveniment trebuie sa ramana o amintire frumoase pentru toti participantii. De aceea, este necesar un panou foto cu design modern, care sa contribuie la obtinerea unor poze reusite.

Poti sa alegi un panou verde, unul floral, cu paiete sau multicolor, in functie de tema aleasa pentru design-ul resturantului. Este esential ca acesta sa se integreze cat mai bine in peisajul general al petrecerii, asa ca tine cont de toate celelalte elemente, atunci cand alegi modelul panoului.

Baloane pe suport 

Achizitioneaza mai multe suporturi de baloane, cu ajutorul carora sa creionezi zona ringului de dans. Poti sa le asezi de jur imprejurul acestuia sau poti pune doar doua astfel de suporturi, astfel incat sa atragi atentia asupra acestui loc.

De asemenea, mai poti pune suporturi cu baloane de acest fel pe aleea principala, din parcare pana la usa restaurantului, pentru a contura cat mai bine calea  catre petrecere. Este o idee potrivita mai ales in cazul restaurantelor cu mai multe intrari. In acest fel, poate fi observata usor zona de acces a petrecerii.

Arcada cu baloane 

Fiecare petrecere importanta, precum este un banchet,  are nevoie de un decor fastuos. Din acest motiv, pe langa decorarea meselor si a ringului de dans, ai nevoie de un ornament pentru usa principala a resturantului in care are loc evenimentul.

Alege sa creezi o arcada cu baloane petrecere din oferta Figodecor care sa accentueze cat mai frumos aceasta zona a locatiei. In felul acesta, obtii un design de vis de la A la Z.

In concluzie, poate fi destul de complicat sa organizezi un banchet in totalitate, insa daca alegi cu grija ornamentele si toate celelalte elemente importante, totul poate fi floare la ureche!

Spor la decorat si distractie placuta!

We will be happy to hear your thoughts

Lasa un comentariu

FigoDecor
Logo
Produse comparate
  • Total (0)
Comparare
0
Cos de cumparaturi