Top 5 cele mai bune lumanari decorative colorate

Simple sau moderne, lumânările sunt elementul perfect pentru oricare cameră. Descoperă cele mai bune idei pentru a-ți decora locuința cu ajutorul lumânărilor decorative.

Fara indoiala lumanarile, si mai ales lumanarile decorative sunt foarte populare in zilele noastre pentru ca sunt unele dintre cele mai placute si accesibile produse de ambianta. Sunt frumoase indiferent de marime, forma, culoare, uneori chiar magice, oferindu-I case culoare si mireasma. Ele au “puterea” de a crea o ambianta calma si placuta. Daca iti doresti sa achizitionezi lumanari de decor o alegere buna este sa achizitionezi si suporturi lumanari pentru a proteja suprafetele.

Lumanarile decorative isi gasesc intrebuintarea in numeroase domenii: saloane de masaj si centre de frumusete pentru relaxare, restaurant si hoteluri pentru decor si miros placut sau la evenimente speciale(zile de nastere, nunti, botezuri).

Simple sau moderne, lumânările sunt elementul perfect pentru oricare cameră. Descoperă cele mai bune idei pentru a-ți decora locuința cu ajutorul lumânărilor. Alege parfumurile care ți se potrivesc cel mai bine, culorile care îți plac cel mai mult și formele care se potrivesc cu stilul tău de decor și umple-ți casa de lumânări. Decorarea casei cu lumanari decorative este un adevărat festin pentru simțuri!

modele lumanari decorative

Tipuri de lumanari decorative colorate

 

·        Lumânări decorative simple: sunt moderne si se potrivesc oricarui tip de decor. Pe piata vei gasi numeroase modele lumanari decorative, cu diferite forme, astfel acestea sunt piesele perfecte pentru decor.

·        Lumânări decorative tip candelabru: sunt perfecte pentru a fi folosite in decorarea salilor de evenimente, restaurantelor pentru nunti si botezuri si așa cum sugerează și numele, pot fi folosite împreună cu un candelabru ca și decorațiune. Sunt elegante, clasice, de diferite mărimi si ne ofera posibilitatea de a realiza din ele decoratiuni spectaculoase si inedite.

·        Lumânări decorative tip coloană sau stâlp: acest tip de lumânari se folosesc foarte mult în amenajarile interioare pentru evenimente, nunti sau botezuri.

·        Lumânări decorative pentru masuta de toaleta sau terasa: acestea sunt perfecte pentru a decora masuta de toaleta, o terasă sau o curte interioară. Aceste lumânări sunt mici și ard 5-6 ore. Poți să le găsești în multe forme și culori, parfumate, ceea ce le face ideale pentru a parfuma o incapere și sunt o idee bună pentru a decora casa la ocazii speciale.

·        Lumânări decorative plutitoare: sunt așezate, de regulă, în boluri pline cu apă unde pot pluti, potrive in saloanele de masa si centre de infrumusetare. Deși nu oferă multă lumină, acestea sunt perfecte pentru a creea ambianță. Au un efect relaxant și produc efecte de lumină în combinație cu apa.

 

Acum că știi care sunt lumânările perfecte pentru a decora casa sau un eveniment special trebuie doar să le imbini armonios in decorul tau. Pentru o cină specială, o seară romantică sau chiar un eveniment mai mare, folosirea unei lumânări ca și piesă centrală, e întotdeauna o idee bună, fie că folosești o lumânare tip candelabru însoțită de flori, pietricele decorative sau chiar apă.

We will be happy to hear your thoughts

Lasa un comentariu

FigoDecor
Logo
Produse comparate
  • Total (0)
Comparare
0
Cos de cumparaturi